InTeamMade

”Processing the human factor”

InTeamMade er spesialisert på å bruke opplevelser, konkrete erfaringer og bevisstgjøring for å gjøre følgende prosesser veldig konkret og målrettet.

1. Rekruttering
2. Utvikling og etablering av team
3. Workshoper i forbindelse med organisasjonsutvikling
4. Lederutvikling og lederteamutvikling
5. Traineeprogram

Mennesker, relasjoner mellom dem og samhandling er grunnlaget for all verdiskaping i en organisasjon. Vi bruker opplevelser, handling og erfaring i en praktisk setting for å gjøre disse prosessene mest mulig relevant og langsiktig.

I motsetning til ”læring på kurs”, kan handlingsbaserte prosesser overføres direkte tilbake til hverdagen.

Thomas og Rogier eier InTeamMade AS i lag.


Thomas Bickhardt

Er opptatt av at mennesker tar i bruk alle sine ressurser. Han jobber for at mennesker, team og organisasjoner utvikler en kraftfull og effektiv samhandling og dermed kan drive verdiskaping på en unik måte.

Thomas, tidligere sjømann, er utdannet psykolog fra Tyskland (arbeids- og organisasjonspsykologi) og har i tillegg en masterutdanning i idrettsvitenskap. Han har flere års erfaring fra undervisning ved universitetet i Hamburg. Samtidig er han en gründer med flere suksessrike virksomheter bak seg. Blant annet Kråkenes fyr, Ski-Konkret og BickFoto.

I dag jobber Thomas med organisasjons- og lederutvikling, rekruttering, personlig utvikling og veiledning/rådgiving.

Kontaktinfo: thomas@inteammade.com , mobil 952 17 592


Rogier van Oorschot

Rogier liker å være aktiv i naturen i lag med andre. Det er grunnen til at han i 2004 startet Norway AdvenTURes, som tilbyr naturopplevelser til både lokale og internasjonale kunder. Han har en sterk lidenskap for ski, padling, fjellvandring, matlaging og mennesker. I tillegg til sin daglige jobb med naturopplevelser har han og Thomas i en årrekke gjennom deres samarbeid oppdaget hvor godt det fungerer å bruke en kombinasjonen av friluftsliv og person-/organisasjonsutvikling. Gjennom sine erfaringer har de utviklet metoder og teknikker for både utendørs og innendørs opplevelseskurs. Rogier gjenkjennes gjennom sin unike egenskap til å skape en åpen og hyggelig atmosfære med sitt vesen og gode matlaging.
Etter endt utdanning som vann- og veibyggingsingeniør tok Rogier en master i General Management(MBA).Han startet som management trainee og fikk flere ulike stillinger i et stort entreprenørselskap i Nederland. I 2000 ønsket han å flytte nærmere urørt natur og ble daglig leder i Bremanger Quarry AS på Dyrstad, Norge. Der hadde han ansvar for oppbyggingen av et av Norges største steinbrudd. I dag bor Rogier med kone og 3 barn på et småbruk på Davik og driver gård med en flokk villsau ved siden av driften av Norway AdvenTURes.

Kontaktinfo: rogier@inteammade.com, mobil 994 04 207